Podpora eKasy v pokladničnom systém AmegaPos



19.6.2019 - PREDĹŽENIE LEHOTY NA IMPLEMENTÁCIU EKASY

Vládny návrh zákona spolu s pozmeňujúcimi návrhmi priniesol predĺženie termínu, dokedy je potrebné začať využívať eKasu.

Najdôležitejšie zmeny v skratke:
1. na eKasu je potrebné prejsť najneskôr do 31.12.2019.
2. nie je nutné mať u dodávateľa objednávku na už certifikované riešenie

Samozrejmosťou naďalej je si požiadať do konca júna o kódy ORP pre eKasu.

Podrobnosti a znenie novelizovaného zákona zverejníme čoskoro.



eKasa - online prepojenie pokladníc na finančnú správu
- máme pre Vás riešenie ! ! !

Finančná správa pripravila projekt pripojenia pokladníc na server finančnej správy online, tzv. eKasu. Používanie eKasy je povinné od 1.4.2019 pre podnikateľov, ktorým vznikla táto povinnosť prvý krát po tomto termíne. Ostatní podnikatelia majú povinnosť používat eKasu od 1.7.2019.

AKTUALIZOVANÉ: Nakoľko nie je možné aktuálne termín dodávky eKasy stihnúť pre všetkých zákazníkov v tomto termíne z viacerých dôvodov, podľa predstaviteľov finančnej správy je možné túto povinnosť odialiť pri splnení nasledovných podmienok:
1. podnikateľ musí mat pridelené ORP - kód Online Registračnej Pokladnice - je potrebné požiadať o kód čím skôr cez portál www.financnasprava.sk
2. podnikateľ má u dodávateľa objednané riešenie pre eKasu, ktoré má aktuálne platné rozhodnutie o certifikácii vydávané finančnou správou.

Podnikateľ teda potrebuje mať priradený kód ORP od Finančnej správy pre všetky pokladnice a zároveň potvrdenú objednávku na systém eKasy pre tieto pokladnice od svojho dodávateľa. Je preto potrebné poslať objednávku na montáž eKasy napríklad emailom na ekasa@amega.sk, následne Vám bude objednávka potvrdená v čo najkratšom čase a zároveň oznámený predpokladaný termín inštalácie.



Podľa novely zákona musí máť predajca doklady(alebo ich kópie) o nákupe a predaji spotrebiteľských balení liehu na prevádzke.
!! Stanoviská MF SR k používaniu nielen nových pokladníc !!
Poučenie Colnej Správy k evidencii liehu
AmegaPos - registračné poklade
- KLIENT/SERVER verzia


    Softvérové registračné pokladne s evidenciou skladu, podpora EURA, s jednoduchou a rýchlou obsluhou, štatistickými funkciami pre Váš bar, reštauráciu, maloobchodnú predajňu ...
Registračná pokladňa presne podľa Vašich potrieb a požiadaviek!!
viac...
AmegaFit

    Softvér určený pre fitnescentrá a iné športové aj nešportové zariadenia, evidujúci predplatené vstupy – pernamentky – elektronickou formou. Výborný produkt na zlepšenie kvality Vašich služieb!
viac...
Predaj a servis výpočtovej techniky

    Potrebujete kúpiť, vylepšiť alebo opraviť počítač? Poradíme Vám pri výbere optimálnej zostavy podľa Vašich potrieb za výborné ceny.
viac...

AMEGA s.r.o., registračné pokladne

  Naša spoločnosť sa zaoberá tvorbou softvéru AmegaPos pre registračné pokladne bežiace na PC, tvorbou softvéru na objednávku podľa želania zákazníka, ako aj predajom súvisiaceho hardvérového vybavenia a spotrebného materiálu.
  Naše produkty sú dotvárané s ohľadom na požiadavky našich existujúcich zákazníkov. Výsledný produkt sa tak stáva kvalitným nástrojom na uľahčenie práce našich zákazníkov.